Wisuda Ka 57 Uninus

Universitas Islam Nusantara (Uninus)  kampusna  Jl.Soekarno-Hatta No.530 Bandung  ngalaksanakeun Wisuda Sarjana (S.1)  ,Magister (S.2) & Doktor (S.3)  nu ka 57 Taun Akademik 2013-2014 lumangsung  Saptu 21 Juni 2014/23 Sya’ban 1435 H Jam 07.00 WIB  nepi ka rengse  di Gedong BCC (Bandung Convention Centre) Jl.Soekarno-Hatta No.354 Bandung. Kukituna ceuk Ketua Panitiana  Drs.H.Husen Saeful Insan ,M.M.Pd  nu oge  salaku Pembantu Rektor III Uninus dijejeran Ka Humas Uninus  Drs.Maman Nurjaman  umajak ka sakabeh calon wisudawan/wisudawati  sangkan sagancangna ngadaftarkeun  di Kantor BAAK Uninus Jl.Soekarno-Hatta No.530 Bandung