Wisuda Ikopin Sarta Program Mahasiswa Magang Ka Jepang

Kagiatan acara wisuda Institut  Koperasi Indonesia (Ikopn) nu ka 40 program Diploma  III, Sarjana (S1) jeung  program  S2 Magister Manajemen (MM) ceuk Kepala Bagian Humas & Promosi Ikopin Lucky Kurniasari  S.Sos  dilaksanakeun tanggal 31 Agustus 2013 .Sedengkeun kagiatan sejenna nyaeta aya 60 mahasiwwa Ikopin nu geus  lulus tes Kakunin II dilaksanakeun tanggal 6 Juli 2013 dikamnpus  Ikopin Jatinangor.Tes Kakunin II ngarupakeun tes bahasa Jepang wajib diiluan ku para peserta nu miluan program magang ka Jepang. Numutkeun Lucky netelakeun ka Koran Giwangkara  program magang ka Jepang nyaeta ngarupakeun hiji bentuk  pendidikeun nu madukeun soft skill jeung hard skil,proses belajar akademik  ku pengalaman magang  kerja di Jepang terbimbing sarta meunang insentif. Peserta didik bakal  meunang gelar Sarjana Ekonomi (SE) turta lulus salaku pengusaha mandiri.(Suherman.S).-