H.Ibnu Sabiin Hatta Wakil Bupati Kepulauan Seribu Meunang Gelar Doktor Ti Uninus

Pikeun  Drs. H.Ibnu Sabiin Hatta,M.Si  bulan Februari 2014 diangap bulan nu  mawa barokah  dina perjalanan lalampahan hirupna kulantaran aya dua kabagjaan turta kagumbiraan dirasakeun dirina.Kabagjaan jeung kagumbiraan  tangtuna  moal dipopohokeun bakal  dikotretkeun ku tinta emas dina riwayat hirupna.