Vega & R.Hafizd Aldera Juara I Moka

Ikatan Guru Taman Kanak Kanak Indonesia (IGTKI) kecamatan Cinambo kota Bandung gawe bareng jeung Biolysin  poe Minggu 2 Maret 2014 ngayakeun kagiatan Lomba Mojang Jajaka (Moka) jeung  lomba  ngawarnaan  diluhureun  hihid  soulmate nyokot tema “ Ngamumule Budaya Sunda” lumangsung Minggu 2  Maret 2014 di  acara “ Pesta Buku  Bandung 2014 “  Ikatan Penerbit Indonesia(IKAPI) Jawa Barat  di  Landmark  Convention Hall,Jl.Braga No.129 Bandung. Dina ieu kasempetan saperti diberitakeun Koran Giwangkara   nu kaluar jadi Juara I Moka nyaeta  pasangan Vega jeung Renzo Hafizd Aldera ti TK.Permata asuhan  R.Titim Patimah S.Pd ..Sedengkeun  dina lomba ngawarnaan diluhureun hihid Hafizd soulmet kalua jadi juara ka dua.(Suherman.S)

 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>