UT Gawe Bareng Jeung Ikopin

Universitas Terbuka (UT) ngalaksanakeun nota kasapukan janji  gawe bareng jeung Institut Koperasi (Ikopin) lumangsung Jumaah 21 Maret 2014 di kampus Ikopin Jatinangor.Nota kasapukan saperti diberitakeun Koran Giwangkara  ti pihak UT diteken rektor UT Prof.Ir.Tian Belawati M.Ed,Ph.D sedengkeun ti  pihak Ikopin diteken rektor Ikopin Dr.(HC) Burhanuddin Abdullah,MA disaksian Ketua