USP Di Koperasi Nyanghareupan Saingan Beurat Jeung Bank

Kagiatan Usaha Simpan Pinjam (USP) nu aya  di koperasi  kiwari  masih loba ngarandapan masalah nyaeta diantarana  wae  nyanghareupan saingan nu kacida beuratna  jeung bank nu loba  nawarkeun jasana leuwih murah oge leuwih lila jangka waktuna sarta  jumlah injeumannana leuwih gede tibatan jeung nu dibikeun ti koperasi. Hal ieu diebrehkeun  Ketua Gabungan Koperasi  Pegawai Republik  Indonesia (GKPRI) Jabar Dr.H.Endang Suwarna,M.Si dina biantarana  waktu Rapat Anggota Taunan (RAT)  Taun Buku 2011