Dr. H.Usep Kuswari,M.Pd Jadi Ketuan Departemen Pendidikan Bahasa Daerah FPBS UPI

Dr.H.Usep Kuswari,M.Pd  kiwari nyepeng kalungguhan ngajabat  jadi  Ketua Depatemen Pendidikan Bahasa Daerah  Fakultas Pendidikan Bahasa Sastra (FPBS)  Universitas Pendidikan Indonesia (UPI) dibarengan Sekrertaris Departemen Hernawan,S.Pd,M.Pd  pikeun mangsa periode  2015-2019 ngaganti Ketua heubeul   periode 2011-2015 Dr.H.Dingding Haerudin,M.Pd  jeung sekretaris heubeul Dr.Hj.Nunung Nurjanah,M.Pd. Kadua