Ceuk Sekda Jabar Dr.H. Iwa Karniwa : Uninus Sangkan Balik Deui Ka Marwah Kajayaanna

Sekretaris Daerah Provinsi Jawa Barat Dr.H.Iwa Karniwa mere apresiasi ka rengremga Universitas Islam Nusantara (Uninus) kulantaran geus mere  kontribusi  kana  Indek Pembangunan Manusi (IPM) Jabar khususna pendidikan di  posisi ka 19.” Kukituna simkuring datang  langsung pikeun mere rojongan, sumanget sangkan ka hareupna  Uninus bisa balik deui  ka na marwah kajayaanna  saperti baheula  geus nepi ka  kurang leuwih   ngabogaan 22.000 mahasiswana,  Tapi  ku nolih kaayaan  situasi  akademikna  ayeuna oge  simkuring masih  tetep  optimis sarta  yakin Uninus  bakal aya dina kamajuan  .”.ceuk Iwa  Karniwa netelakeun ka wartawan  sarengsena ngadugikeun orasi ilmiah  di Gedong Bandung Convention Center (BCC)  Jl.Soekarno-Hatta No.354 Bandung tempat lumangsungna  Sidang Terbuka Senat Universitas Islam Nusantara (Uninus) WisudaSarjana ka 59,Magister ka 19 jeung  Doktor ka 9 Uninus  Taun Akademik 2015-2016  poe Rebo 18 Mei 2016.