Uninus Ngabebenah Diri Nyanghareupan Revolusi Industri 4.0

Rektor  Universitas Islam Nusantara (Uninus) Dr.H.Suhendra Yusuf ,MA netelakeun Uninus ayeuna  keur terus ngabebenah diri ngalakukeun sagala tarekah ngaronjatkeun  mutu dina sagala rupa aspek ngokolakeun  pendidikan  tinggi kasaup  dina nyanghareupan  Revolusi Industri  4.0   “ Simkuring sadar kiwari  di dunya keur aya dina Revolusi Industri 4.0 atawa Revolusi Industri dunya kaopat nu ngajadikeun mekarna teknologi informasi salaku basis ampir  di sakabeh kahirupan modern “.pokna  dina biantara Wisuda Uninus ka 62   lumangsung  poe Kemis 6 September 2018 di Gedong Bandung Convention Centre (BCC) Jl.Soekarno-Hatta No.354 Bandung  ngawisuda 1211 wisudawan ngawengku asalna ti  Pasca Sarjana  Program Doktor S3  Manajemen Pendidikan,,Program Magister (S2) Manajemen Pendidikan,Program Magister S2