UIN SGD Bandung Ngalaksanakeun Sistem Adminitrasi Jeung Akademik Sacara on line

Rektor Universitas Islam Negeri (UIN) Sunan Gunung Djati (SGD) Bandung Prof.Dr.H.Mahmud,M.Si netelakeun di taun 2017 ayeuna UIN SGD Bandung giat ngokolakeun kampus sangkan leuwih modern turta professional.Sakabeh sistem boh akademik nyakitu deui administratif keur ngeureyeuh ngaintegrasikeun dina dalam jaringan (daring) atawa on line. “ Di era globalisasi bakal kajadian revolusi teknologi informasi sacara gede-gedean,sakabeh hal sifatna analog bakal robah digital “. Pokna saperti diberitakeun Koran Giwangkara dina biantarana sidang senat terbuka dina raraga Wisuda ka-68 UIN SGD Bandung dijejeran Ketua Senat Prof.Dr.H.Nanat Fatah Natsir M.S katut rengrengan senat civitas akdemika sarta diluuhan Kasubag Humas UIN SGD Bandung Drs.H.Rohman Setiaman jeung tamu ondangan lumangsung Minggu 17 September 2017 di kampus II Jl.Soekarno-Hatta,Kel.Cimencrang,Kec. Gedebage kota Bandung.ngistrenan 2.086 lulusan ngawengku 562 lulusan ti Fakultas Tarbiyah & Keguruan 479 lullusan Fakultas Ilmu Sosial & Ilmu Politik,