Travel Industry Student Forum 2014 STP Bandung

Mahasiswa studi Industri Perjalan Sekolah Tinggi Pariwisata (STP) Bandung pikeun kaduakalina ngayakeun kagiatan Travel Indonesia Forum 2014 temana “Innovation and Researc in Developing Travel Industry“, lumangsung12-13 November 2014 di kampus Jl.DrSetiabudi No 186 Bandung.Numutkeun Ketua Panitia Pelaksanana Muhammad Jaelani Saputra saperti diberitakeun Koran Giwangkara kagiatan diiluan160 peserta sarta materi didugikeun Keynote Speakers Direktur Perancangan Destinasi & Investasi Pariwisata DR Frans Teguh,S.ST.Par,MA jeung Tim Ahli Pengajuan Kota Kreatif UNESCO Rahtika Diana B Comm,M.Si, sarta mantan Ketua STP Bandung nu kiwari nyangking kalungguhan salaku Lektor Kepala DrsDjoni Sofyan Iskandar,MM. ”Tujuan diayakeun kagiatan ieu salaku wahana ngamekarkeun diskusi ilmu kepariwisatan umumna jeung industry perjalanan di Indonesia hususna, sartanga wangun jejaring sasamamahasiswa intelektual di widang Kepariwisataan,“ceuk Muhammad JaelaniSaputra. (Suherman.S)

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>