TK Permata Karya Wisata Ka Villa Kancil

Dina raraga lekasannana semester I taun ajaran 2013/2014 Taman Kanak-Kanak & Kober Permata  Komplek Permata Biru Blok H-3,desa Cinunuk.Kec Cileunyi Kabupaten Bandung ceuk  Kepala Sakolana R.Titim Patimah S.Pd poe Salasa 17 Desember 2013 ngayakeun kagiatan