TK Permata Karya Wisata Ka Villa Kancil

Dina raraga lekasannana semester I taun ajaran 2013/2014 Taman Kanak-Kanak & Kober Permata  Komplek Permata Biru Blok H-3,desa Cinunuk.Kec Cileunyi Kabupaten Bandung ceuk  Kepala Sakolana R.Titim Patimah S.Pd poe Salasa 17 Desember 2013 ngayakeun kagiatan karyawisata ka Villa Kancil Solokan Jeruk Majalaya.Aya 36 jiwa  ngawengku  siswa jeung orang tua siswa nu miluan  outbond  ku pirang pirang  rupa- kagiatan permainan jeung bagi-bagi doorprize.Sarengsena Karyawisata saperti diberitakeun Koran Giwangkara poe isukna Rebo 18 Desember 2014 di sakolana siswana dibagi raport.(Suherman.S).-

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>