Tenaga Administrasi PTS Miluan Bimtek Kehumasan di L2DIKTI Wilayah IV

Aya 85 peserta tenaga administrasi Perguruan Tinggi Swasta (PTS)  miluan Bimbingan Teknis (Bimtek)  Kehumasan di Lembaga Layanan Pendidikan Tinggi (L2DIKTI) Wilayah IV Jabar & Banten  lumangsung sawatara waktu kaliwat ti tanggal 18 nepi ka 20 Juli 2018  di Gedong Diklat L2DIKTI  Wilayah IV  Jatinangor.Kagiatan dibuka Ketua  Panitiana Suherman S.Sos,M.Si nu oge salaku Kepala Sub Bagian Tata Usaha L2DIKTI  Wilayah IV diluuhan Sekretaris Pelaksana (Sespel) L2DIKTI   Wilayah IVnu anyar Ir.Darnita Chandra M.Si ngaganti Sespel heubeul  Dr.Subahi Idris,MM. Numutkeun Suherman netelakeun ka Koran Giwangkara tujuan dilaksanakeun Bimtek Kehumasan lian ti dina raraga sangkan peserta paham kana tata cara kehumasan nu hade turta bener oge nangtukeun lengkah kongkrit  dilakukeun  PTS jeung L2DIKTI  Wilayah  IV di taun bakal datang sarta ngaronjatkeun pengetahuan jeung katerampilan ka perserta. “ Perguruan tinggi kiwari nu terus mekar ditungtut  mibanda turta ngalarapkeun   standar moral sangkan dina praktek ngokolakeunnana  nyebarkeun informasi  antara  individu jeung organisasi sarta  masarakat ngawengku organisasi atawa individu  meunang  ekposur ka khalayak ku topik kapentingan publik “.ceuk Suherman. Sedengkeun narasumber   dina  kagiatan  Bimtek Kehumasan  lian ti  akademisi  jeung  praktisi mibanda kompetensi  di widang  kehumasan  katerampilan nyaeta Dian Angraeni Umar M.Si ngadugikeun “ Kehumasan Perguruan Tinggi  “,Kemenristekdikti  ngabahas “ Penggunaan Media dalam Kehumasan “, Dr.Ani Yuningsih,M.Si  “ Strategi Marketing Public Relations “, Prof.Dr.Atie Rachmiatie,M.Si “ Menjalin kerjasama antar lembaga secara efektif dan efisien ,  sarta “ Peran Strategi Humas Dalam Organisasi didugikeun” ti Dian Anggraeni Umar,M.Si  jeung ti Kepala L2DIKTI Wilayah  IV Prof.Dr.Uman Suherman AS,M.Pd  ngadugikeun “ Kode Etik Public Relations “.(Suherman.S).-

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>