STKIP Pasundan Kudu Ngalahirkeun Lulusan Kompetensi Rancage Hate

Pelaksana Harian(Plh) Ketua Sekolah Tinggi Keguruan Ilmu Pendidikan (STKIP) Pasundan Cimahi Prof.Dr.Ali Anwar Yusuf,M.Si miharep STKIP Pasundan kudu  jadi Lembaga Pendidikan Tenaga Kependidikan (LPTK) nu mampu ngalahirkeun lulusan mibanda kompetensi rancage  hate (berpikir kritis), jembar panalar (berwawasan luas) sarta panceg ageman (kuat keyakinannya) mampu saingan jeung lulusan ti LPTK sejen boh di tingkat regional,nasional sarta internasional. Harepan ieu didugikeun dina biantarana acara Wisuda Sarjana Ka XXXII   jeung Magister pendidikan