STIKES Bhakti Kencana Bandung Ngalaksanakeun Pengabdian Masarakat

Salah sahiji Tri Dharma Perguruan Tinggi nyaeta Pengabdian Masyarakat.Pikeun Sekolah Tinggi Ilmu Kesehatan ( STIKES)  Bhati Kencana Bandung  pengabdian masarakat di taun 2014  geus  ngalaksnakeun  pengobatan massal  & khitanan   gratis  sawatara waktu  nu anyar kaliwat  tepatnna  23 April 2014 di kampus Universitas  Islam Negeri (UIN) Sunan Gunung Djati  (SGD) Bandung  dina raraga gawe bareng  ulang taun  ka 30  Mahasiswa Pencinta Kelestarian Alam (Mahapeka)  UIN SGD Bandung . “ Peran Stikes  di ulang taun Mahapeka  salaku tim pelaksana medis  nyadiaan  hiji  dokter,11 perawat sarta 10 mahasiswa Akper Bhakti Kencana Bandung  ,2 akhli apoteker Sekolah