STIKES Bhakti Kencana Bandung Ngalaksanakeun Pengabdian Masarakat

Salah sahiji Tri Dharma Perguruan Tinggi nyaeta Pengabdian Masyarakat.Pikeun Sekolah Tinggi Ilmu Kesehatan ( STIKES)  Bhati Kencana Bandung  pengabdian masarakat di taun 2014  geus  ngalaksnakeun  pengobatan massal  & khitanan   gratis  sawatara waktu  nu anyar kaliwat  tepatnna  23 April 2014 di kampus Universitas  Islam Negeri (UIN) Sunan Gunung Djati  (SGD) Bandung  dina raraga gawe bareng  ulang taun  ka 30  Mahasiswa Pencinta Kelestarian Alam (Mahapeka)  UIN SGD Bandung . “ Peran Stikes  di ulang taun Mahapeka  salaku tim pelaksana medis  nyadiaan  hiji  dokter,11 perawat sarta 10 mahasiswa Akper Bhakti Kencana Bandung  ,2 akhli apoteker Sekolah Tinggi Farmasi (STF) Bandung   “. Ceuk Agus Mi’raj Darajat  S.Pd,S.Kep,Ners,M.Kes   salaku tim pelaksana nu oge Ketua Stikes Bhakti Kencana Bandung  nyuluran  pimpinan kagiatan ieu H.Mulyana,SH,M.Pd M.H.Kes  salaku  Ketua Yayasan Adhi Guna Kencana  harita dibarengan Ketua Mahapeka Dede Samsudin. Numutkeun Agus saperti diberitakeun Koran Giwangkara Alhamddulilah kagiatanna   lumangsung lancar bisa   ngubaran 100 jiwa  masarakat  disabeudeureun kampus  sacara gratis  nu   jenis panyakitna pariatif  ngawengku diabetis,hipertensi,alergi ,pegal-pegal rematik,pasenna umurna  diluhureun  55 taun (lansia),karakteristikna komplek  ringan,beurat aya  tapi bisa difasilitasi  sarta 11 pesertadi khitanan.(Suherman.S).-  

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>