Mahasiswa STBA Yapari Bandung Ngayakeun Seminar Pariwisata

Mahasiswa Sekolah Tinggi Bahasa Asing (STBA) –ABA Yapari Bandung  semester 8 jurusan Bahasa Jepang,Jerman jeung Peransis   ceuk ketua panitiana Johanes Pago netelakeun ka Koran Giwangkara  poe  Salasa 4 Juni 2013 lumangsung  di lantai 5  kampus  Jl.Cihampelas No. 194 Bandung  ngayakakeun  kagiatan acara seminar pariwisata diiluan 100 urang mahasiswa  nyokot tema “ Menelusuri Kearifan Budaya Lokal Dalam Menunjang Keparawisataan Daerah Dan Nasional “,materi ieu teh didugikeun  Kepala Dinas Pariwisata dan Kebudayaan Provinsi Jawa Barat Drs.H.Nunung Sobari MM..(Suherman.S).-