Siswa SMK Maarif Cicalengka Ngadongdon ka STP Bandung

Rombonga  siswa,siswi  ti  Sekolah Menengah Kejuruan (SMK) Cicalengka, Jl.Dewi Sartika No.119 Cicalengka kabupaten Bandung   poe Rebo 12 November 2014  ngadondon lolongok ka Sekolah Tinggi Pariwisata (STP) di Jl.Dr.Setiabudi No.186 Bandung  Kagiatanna dina raraga acara “ Kunjungan Industri”.  “ Tujuan kunjungan datang ke STP nyaeta  pikeun mere pangaweruh  wawasan ka siswa siswi ngeunaan perhotelan sakaligus mekelan pangalaman saenggeusna ngarengsekeun lulus ti SMK Maarif “.ceuk Yudi Firdaus S.Pd salaku guru  pembina ieu kagiatan dijejeran tilu guru pembina  sejenna nyaeta Ayi ST ,Thomas ST  jeung Hilmi S.Sos. Numutkeun Yudi saperti