Sinta Ceysaria Mahasiswa Polban Bandung Miluan ABF Tournamen Di Kuwait

Pertandingan Asian Schools Bowling Championships ka 15 diayakeun  Persatuan Bowling Indonesia (PBI) lumangsung  9 nepi ka 16 Februari 2014  di Jaya Ancol Bowling Center (JABC) Jakarta. Salah saurang  pebowling  teureuh  kota Bandung Sinta Ceysaria  kaitung  wanoja  umurna 18 taun kiwari statusna mahasiswa kuliah di Jurusan Administrasi Bisnis Politeknik Negeri Bandung (Polban)