Sinta Ceysaria Mahasiswa Polban Bandung Miluan ABF Tournamen Di Kuwait

Pertandingan Asian Schools Bowling Championships ka 15 diayakeun  Persatuan Bowling Indonesia (PBI) lumangsung  9 nepi ka 16 Februari 2014  di Jaya Ancol Bowling Center (JABC) Jakarta. Salah saurang  pebowling  teureuh  kota Bandung Sinta Ceysaria  kaitung  wanoja  umurna 18 taun kiwari statusna mahasiswa kuliah di Jurusan Administrasi Bisnis Politeknik Negeri Bandung (Polban)  Jl.GegerkalongHilir, Ciwaruga, Parompong Bandung Barat miluan tanding,hasilna Sinta salaku tim Indonesia ngaraih medali emas. Pertandingan diiluan tim Singapura, Korea, Filipina, Thailand, Jepang, Kuwait jeung Australia. Saengeusna sukses di JABC saperti diberitakeun Koran Giwangkara  Sinta tanggal  16 – 17 Maret 2014 miluan  Asian Bowling Federation ( ABF) Tournamenn of Champions di Kuwait.(Suherman.S).-

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>