SHU Kopkar Kopertis WilayahI V Ngaleuwihan Target

Ketua Koperasi Karyawan (Kopkar)  Kopertis Wilayah IV periode 2013-2017  Hj.Ani Kenangasari,SE,M.Si  netelakeun  sakabeh bebeunangan jeung Sisa Hasil Usaha (SHU)  taun buku 2013 meunang  kauntungan  ngaleuwihan target tinu geus direncanakeun. “ Alhamdullilah  tina geus direncanakeun   SHU  Rp. 1.126.240.859,- realisasina Rp.1.211.161.475,-   ngaleuwihan target sok sanajan gedena ngan  7,54 % .Beubeunangan  SHU ieu oge rada ngaronjat  ti taun saacanna 2012 harita ngan meunang 1.073.150.303,-  . Diharepkeun luyu jeung Program Kerja Rencana Anggaran Pendapatan & Belanja (RAPB)  Kopkar Kopertis  Wilayah IV taun buku 2014di taun buku 2014 kudu  beuki leuwih ngaronjat deui ditargetkeun  SHU na  kudu  meunang Rp.1.254 .481.294  “ ceuk Hj.Ani .