Senat Mahasiswa STIEPAR Yapari-Aktripa Bandung Ngayakeun Seminar Green Tourism

Senat mahasiswa Sekolah Tinggi Ilmu Ekomomi Pariwisata (Stiepar) Yapari Aktripa Bandung ngayakeun  seminar pariwisata temana Green Tourism  for Better Life  lumangsung 27 Mei 2015 di aula Stiepar lantai 4  Jl.Prof.DR.Sutami No.81-83 Bandung mimiti jam 8 isuk-isuk nepi ka jam 12 beurang. Ketua Senat mahasiswa Stiepar Yapari Aktripa Andzar Akbar Maulana  dibarengan Pembantu Ketua III  Bidang Kemahasiswaan Kerja Sama & Bursa Kerja Dr.Diana Simanjuntak,Dra,M.Si saperti diberitakeun Koran Giwangkara netelakeun kasang tukangna diayakeun seminar ieu kiwari kagiatan pariwisata lolobana geus ngarusak lingkungan ,kukituna dina ieu kasempetan nyawalakeun tarekah sangkan ka hareupna kudu mibanda basis lingkungan. Kagiatan seminar diiluan 200 urang ngawengku dosen  jeung mahasiswa  ngadugikeun materi  ti Speakers Dr.Ir.Bambang Supriyanto,M.Sc Direcorate Of Enviromental Service For Concervatio Areas And Protektion Forest (Ministry of Envirotmen and Forestry Republic Of Indonesia ), Prapty Wahyuningsih Founder Sekolah Hijau Lestari, Prof.Dr.Enok Maryani,M.S (Lecturer at Stiepar Yapari Aktripa)  jeung Wiliam Wimpy Prihady,M.Sc Marketing Division of Hilo Gren Community Bandung,Founder of Canting Hijau.(Suherman.S).-

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>