Seminar UPI UPBJJ –UT Bandung : Perlu Ngadidik Kawirausahaan Ka Peserta Didik

Unit Program Belajar Jarak Jauh (UPBJJ) Universitas Terbuka (UT) Bandung dina poe Kemis  tanggal 3 Maret 2016  ngalaksanakeun  Upacara Penyerahan Ijazah (UPI)  ka 877  ulusan UT UPBJJ Bandung Periode I taun 2016 ngawengku  guru Sekolah Dasar jeung guru Paud asalna  ti kabupaten,kota di Jabar lumangsung di Gedong Balai Sartika Jl.Suryalaya Indah No.1-3 Buahbatu Bandung nu dina ieu  kasempatan  diluuhan Ketua Lembaga Penelitian & Pengabdian Masyarakat (LPPM) UT Ir.Kristanti Ambar Puspitasari,M.Ed,Ph.D nyuluran  Rektor UT Prof.Ir.Tian Belawati,M.Ed,Ph.D sarta Sekretaris Dinas Pendidikan..Provinsi Jabar jeung  Kepala UPBJJ-UT Bandung Dra,Dina Thaib,M.Ed.