Seminar People Management Fakultas Ekonomi Uninus

Senat Mahasiswa (Sema)   Fakultas Ekonomi Universitas Islam Nusantara ( Uninus) gawe bareng jeung Telkomsel  ngalaksakeun seminar People Managemen lumangsung Minggu 27 April 2014 di aula Pasca FAI Jl.Soekarno-Hatta No.530 Bandung.Numutkeun Ketua Pelaksanana Ahmadun Dwi Cahyono dibarengan Ketua Senat Suwandi netelakeun ka Koran Giwangkara tujuan diayakeun seminar diiluan 140 mahasiswa Fakultas Ekonomi Uninus lian ti dina raraga  nyukseskeun program kerja Sema Fakultas Ekonomi Uninus  oge dina raraga ngaronjatkeun pangaweruh ngeunaan people management atawa manajemen Sumber Daya Manusia diguar ku pembicara Ir.Edwin Siregar,MBA  salaku Product Support Manager Ericson.(Suherman.S).-   

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>