SDN Permata Biru Meunang 4 Piala FLS2N Sakecamatan Cileunyi

Festival Lomba Seni  Siswa Nasional (FLS2N)  & Pasanggiri Tingkat Kecamatan Cileunyi taun 2018 nyokot tema “Kecintaan Terhadap Seni dan Budaya Bangsa Menguatkan Serta Memberikan Kelembutan Hati “ lumangsung poe Salasa 3 April 2018 di SDIT (Sekolah Dasar Islam Terpadu) Al-amanah Ponyo Jl.Raya Cinunuk No186 Cinunuk,Kecamatan Cileunyi kabupaten Bandung. Numutkeun Ketua Pelaksana ieu kagiatan Muhamad Yuda Wisastra S.Pd nu oge salaku guru SDN Neglasari 02 Cileunyi saperti diberitakeun Koran Giwangkara    kagiatan  nu diayakeun ku Dinas Pendidikan (Disdik) tujuanna dina raraga pembinaan ngamekarkeun bakat minat siswa khususna dina widang seni jeung budaya supaya siswa