Sanggar Seni 12 Juli Ikopin Gelar Pesta Rakyat Budaya Sunda

Dina raraga ngamumule budaya sunda  ayeuna ampir pareum  Sanggar Seni 12 Juli Institut Koperasi Indonesia (Ikopin) ngagelar “  Pesta Rakyat  Budaya Sunda” lumangsung tilu poe ti tanggal 25 nepi ka 27  Februari  2014  dibuka sacara resmi ku Direktur Kemahasiswaan  & Alumni Ikopin  Drs.Agus Arifin,Ak,M.Si di buruan kampusna Jatinangor. Ketua Panitiana Agung  Ismail netelakeun ka Koran Giwangkara kasenian  pesta rakyat budaya sunda digelar diantarana wae  jaipongan,karinding,,tari  sarta kasenian buhun  sejenna (Suherman.S).- .    

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>