Renzo Hafizd Aldera & Vega Juara I Mokacil Di Kampus UPI Cibiru

Pasangan Renzo Hafizd Aldera & Vega  ti Taman Kanak Kanak (TK)  Permata kaluar jadi juara I  Mojang Jajaka Cilik (Mokacil) dina kagiatan Mojang Jajaka Cilik  TK sa-Kabupaten Bandung nyokot tema “ Tunjukan Jiwa Senimu Cintai Budayamu” lumangsung Kemis 24 April 2014  di kampus Universitas Pendidikan Indonesia (UPI) Cibiru diayakeun  mahasiswa semester 2 BEM REMA Kampus UPI Cibiru.Kagiatan diiluan 24 pasang sarta aya  3 urang juri nu meunteun nyaeta Anas Effendi DM,MM,M.Pd Penilik Kebudayaan Kecamatan