Renzo Hafizd Aldera & Vega Juara I Mokacil Di Kampus UPI Cibiru

Pasangan Renzo Hafizd Aldera & Vega  ti Taman Kanak Kanak (TK)  Permata kaluar jadi juara I  Mojang Jajaka Cilik (Mokacil) dina kagiatan Mojang Jajaka Cilik  TK sa-Kabupaten Bandung nyokot tema “ Tunjukan Jiwa Senimu Cintai Budayamu” lumangsung Kemis 24 April 2014  di kampus Universitas Pendidikan Indonesia (UPI) Cibiru diayakeun  mahasiswa semester 2 BEM REMA Kampus UPI Cibiru.Kagiatan diiluan 24 pasang sarta aya  3 urang juri nu meunteun nyaeta Anas Effendi DM,MM,M.Pd Penilik Kebudayaan Kecamatan Cileunyi,Nunung Ratnaningsih S.Pd salaku Ketua FKGPAI kabupaten Bandung,Ketua PKG Paud kecamatan Cileunyi,Ketua IGTK kec.Cileunyi jeung Difanty mahasiswa Prodi PG Paud  kampus UPI Cibiru.Ku kaluarna jadi juara I Renzo Hafizd Aldera & Vega saperti diberitakeun Koran Giwangkara  lian ti meunang Trophy,Bingkisan jeung sertifikat diteken ku Direktur UPI Kampus Cibiru Prof.Dr.H.Tatang Herman M.Ed, Ketua Pelaksana Lembaga Kepemimpinan Mahasiswas (LPM) Yovi Febriansyah,Ketua Pelaksana Mokacil Wildan Ramadhan..(Suherman.S ).-

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>