Dina Acara RAT Taun Buku 2013 Pengurus Koperasi Mimitran Periode 2014-2016 Diistrenan

Koperasi Pegawai Republik  Indonesia (KPRI) Guru  & Karyawan  “ Mimitran “ kecamatan Sukasari kota Bandung Ngalaksanakeun kagiatan Rapat Anggota Taunan (RAT) taun buku 2013 lumangsung di SD Negeri Isola 1-2 ,Jl.Gegerkalong Girang No.12 Bandung,Kemis   2 Januari 2014. Kagiatan diluuhan   263  undangan anggota  tina sajumlah 304 anggota dipibanda ngawengku  90 lalaki, 214 awewe sarta nu  mutasi  5 anggota  dipingpin Ketua Periode 2011-2013 Nanan Warya   katut rengrengan  turta  pengawas sarta  diluuhan  Kepala Balatkop UKM Perindag kota Bandung Drs.Herna Herdiana MM nyuluran Kepala UKM Perindag kota Bandung Drs.Ema Sumarna M.Si,Pengurus Dekopinda kota Bandung Drs.Asep Supriatna  sarta pengurus PKPRI kota Bandung Drs.Kustiwa Benoputra M.Pd.