PKPRI Kota Bandung Ngayakeun RAT di Batu Malang

Minangka  realisasi saperti  diamanatkeumn   ku  para anggota  RAT taun buku 2011 kaliwat  sarta waktu ngabahas rencana kerja jeung rencana anggaran  belanja 2013  diantara putusanna nyaeta  kagiatan acara  rapat taun buku 2012  dilaksanakeun di kota Malang sakalian program wisata teh geuningan kalaksanakeun oge ceuk salah saurang anggota diantara sajumlah rombongan  poe Minggu isuk-isuk  12 Mei 2013 waktu  kumpul  diburuan kantor  Pusat Koperasi Pegawai Republik Indonesia  (PKPRI) kota Bandung  Jalan Soekarna-Hatta No.470 Bandung waktu rek  miang.