PKPRI Kota Bandung Mantep Di Widang Organisasi Usahana Ningkat

Balukar organisasina mantep  jeung mapan, usaha Pusat Koperasi Pegawai Republik Indonenesia (PKPRI)   kota Bandung beuki ningkat. Paningkatan organisasi jeung usaha ieu  diindikasikeun ku sababaraha kaberhasilan. Di widang organisasi  ku  kasusunna  Pengurus jeung Pengawas periode 2014-2019  mibanda profesionalisme  turta  pangalaman  salaku Pengurus Primer  sarta komposisi pengurusna ngarupakeun adumanis  antara pengurus  heubeul jeung pengurus anyar. “ Salaku pengurus anyar tangtuna dina munggaran mancen tugasna kacida soson soson pisan ,parigel  jeung serius  sangkan gancang   pikeun  ngaraih sukses. Ku motivasi dibarengan etos gawe hade nu kuat rengrengan pengurus  geus satekah polah ngalaksanakeun program-programna syukur alhamdulliah hasilna tinekanan  “.ceuk Ketua PKPRI kota Bandung Drs.H.Sanusi Sukarma,M.BA netelakeun sarengsena acara RAT ka 52 di  kantorna Jl.Soekarno-Hatta  No.470 Bandung sawatara waktu nu anyar kaliwat Dina ieu kasempetan hadir Wakil Ketua I : H.Wawa Wachyudin,SIP,Wakil Ketua  II: Muhamad Arifin,Sekretaris: Drs.Kustiwa Benoputra M.Pd,Bendahara: H.Ayi Syarifudin S.Ag sarta Ketua Pengawas: Drs.Maman Ukas M.Pd,Sekretaris Pengawas : Apep Rahdiana S.Pd, Anggota Pengawas : Drs.H.Wawan Sopyan,MM, jeung Manajer : Drs.H.Deddy Oktiadi,SE,Wakil Manajer: Drs.H.Wahyu Hadisuroso,SE.

Numutkeun Sanusi Sukarma minangka bukti tanggung jawab ti pengurus  dina ngokolakeun  usahana  jeung  ngalaksanakeun  program kerjana di widang usaha,pengurus tetep ngalaksanakeun  upaya pengawasan   sangkan sababaraha unit usaha nu geus jalan nyaeta Hotel Parakan Wangi,Elpiji 3 Kg, Usaha Simpan Pinjam (USP) Bisa ngaoptimalkeun hasilna..Di  taun usaha 2014 beubeunangan tina sajumlah unit usaha  meunang Rp.1.899.099.728,- ngaleuwihan target  4,1 %  tina rencana  Rp.980.425.500,-. Kukituna bebeunangan Sisa Hasil Usaha (SHU) na  meunang Rp.180.462.476,-ngaleuwihan 10,03 %  tina rencana Rp 164.008.383,-. “ Kinerja usahana memang cukup  sehat akibat tina hasil ngagolangkeun duit tina sabaraha usaha  dirojong struktur  permodalan cukup hade “.pokna.

Sanusi saperti diberitakeun Koran Giwangkara  ngajentrekeun modal sorangam kakayaann bersih  ngaronjat 3 %   jumlahna Rp.5.826.666.431,- dibandingkeun  jeung  taun saacanna  jumlahna ngan Rp 5.633.653.350,-. Ari modal luar jumlahna Rp.3.148.546.812,-.Rasio antara modal  sendiri jeung modal luar  nyaeta Rp.5.820.665.981,- berbanding Rp.3.148.546.812,-.. Modal luar ieu ngarupakeun injeuman ti sababaraha Bank pikeun pengadaan tanah Kavling di Cilame Kabupaten Bandung Barat..Sedengkeun  dina widang keuangan pengurus ngupayakeun digawe satekah polah bari  meunang   rojongan ti anggota  geus  lian ti ngatur waragad  operasional  ngalakukeun efesiensi jeung efektivitas Oge mertahankeun  keuangan PKPRI sangkan tetep dina kaayaan sehat  sarta  merhatikeun partisipasi anggota dina mayar simpanan wajibna sacara rutin  turta mayar kawajiban cicilanna  sacara tepat waktu sarta nagih simpanan wajibna  ka angota  nu can ngalaksanakeun  kawajiban mayar simpanan wajibna.(Suherman.S).-

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>