PKPRI Kota Bandung Siap Nyanghareupan Sagala Rupa Parobahan Di Taun 2014

Pusat Koperasi Pegawai Republik Indonesia (PKPRI) kota Bandung  siap  nyanghareupan sagala rupa parobahan di taun 2014  nu kondisina cukup beurat lian ti  taun  lumangsuna  gantina presiden oge  di taun 2014 ngarupakeun taun munggaran pengurus  masa bakti 2014-2018 nu aya dina  kaayaan transisi robahna undang-undang  koperasi  tinu heubeul UU.No.25 taun  1992 ka  nu anyar UU No.17 Taun  2012 “ Ku ayana parobahan  pimpinan  nagara tangtuna  bisa wae kamungkinannana  bakal  mangaruhan kana   kondisi sosial ekonomi jeung politik kurang kondusif. Nyakitu deui   kua ayana undang- undang anyar perlu nyiapkeun lengkah  efektif “. Ceuk