DR.Pipin Arifin M.M.Pd Kepala Sakola SDN Banjaran 1 Kabupaten Bandung Meunang Gelar Doktor

Drs.Pipin  Arifin M.M.Pd  kalahiran Bandung  2 Desember 1962  kiwari nyepeng kalungguhan salaku Kepala Sakola SDN Banjaran 1 kabupaten Bandung mimiti  kuliah asup ka Program Pasca Sarjana  S3  (Doktor)  Universitas Islam Nusantara (Uninus) Jl.Soekarno-Hatta No.530 Bandung  taun 2010 sedengkeun  ngarengsekeun kuliahna mah dina poe Rebo 6 Nopember 2013.ku ngaliwatan  sidang ujian terbuka mertahankeun disertasina nu ditandeskeun lulus kukituna boga hak make gelar Doktor ( DR)  Ilmu Pendidikan  Program Studi Manajemen Pendidikan .” Alhamdulliah geuningan rengse oge ari dikeureuyeuh  mah sok sanajan  bari jeung sibuk  ngurus  pagawean sapopoe di sakola sarta  jeung urusan kulawarga di imah  ”..ceuk Pipin  nu di taun 1989 kawin jeung Teti