PG PAUD Uninus Neken Gawe Bareng Jeung IGRA Sarta IGTKI Jabar

Pendidikan Guru (PG) Pendidikan Anak Usia Dini (PAUD) Universitas Islam Nusantara (Uninus) saperti diberitakeun Koran Giwangkara  poe Rebo 4 April 2018  lumangsung di kampus Jl.Soekarno- Hatta No.530 Bandung ngalaksanakeun kagiatan acara neken gawe bareng atawa MoU jeung  IGRA ( Ikatan Guru Raudhatul Athpal) Provinsi Jabar sarta jeung Ikatan Guru Taman Kanak Indonesia (IGTKI) Provinsi Jawa Barat.Kagiatan acara diluuhan Rektor Uninus Dr.H.Suhendra Yusuf,MA ( poto ditengah) ,Ketua Program Studi (Prodi) PG PAUD Uninus Dr.Ikka Kartika,AF.M.Pd (kadua ti katuhu) ,Ketua Pimpinan Wilayah (PW) IGRA  Provinsi Jawa Barat Dra.Hj.Siti Latifah,M.Pd (kenca)  , Ketua IGTKI Provinsi Jawa Barat Reni Kusnaeni M.Pd ( katuhu)  neken ieu MoU disaksian Wakil Rektor III Drs.H.Gatot Yusuf Effendi ,MM sarta    sivitas akademika Uninus. Rektor Uninus.   Suhendra Yusuf dina biantarana  miharep  tina gawe bareng ieu  kolaborasi  ti kadua Beulah pihak