Pengurus Koperasi Mimitran Dikukuhkeun Deui Pikeun Periode 2017-2019

Salah sahiji Koperasi di kota Bandung pangheulana  ngayakeun Rapat Anggota Taunan (RAT) nyaeta Koperasi “ Mimitran “. Koperasi ieu kaasup Koperasi Pegawai Republik Indonesia (KPRI)  anggotana ngawengku  Tenaga Pendidik & Kependidikan  Kecamatan Sukasari kota Bandung.“ Alhamdullilah, Koperasi “Mimitran” geus ngalaksanakeun RAT tepat waktu dilaksanakaun poe Saptu 31 Desember 2016 pas pisan di akhir tutup buku “. Ceuk H.Nanan Warya netelakeun  ka Koran Giwangkara  sarengsena    RAT taun buku 2016 lumangsung di Rohangan SDN Isola  1- 2 Jl.Gegerkalong Girang No.12  Kota Bandung nu dina ieu kasempetan diluuhan Pejabat Dinas Koperasi & UKM Kota Bandung Hj.Eulis Karmani,SE,MM ,Sekretaris Pusat