Pengurus Koperasi Abdi Karya Bahari Mibanda Amanah SHU Ngaronjat

Kepala Dinas Perikanan & Kelautan Provinsi Jawa Barat Ir.H.Jafar Ismail,MM salaku pembina KPRI ( Koperasi Pegawai Republik Indonesia ) Dinas Perikanan & Kelautan Provinsi Jawa Barat  “ Abdi Karya Bahari “  netelakeun ngarasa reueus ka koperasi salila ieu dibinana di instansina  ti taun ka taun lian ti ngalaksanakeun RAT tepat waktu sarta aya dina kamajuan usahana. “ Alhamdullilah RAT tahun ayeuna saperti taun nu kaliwat salawasna dilaksanakan tepat waktu dina bulan Januari,hal ieu cingcirining pengurusna  mibanda amanah  sarta ngalaksanakeun taat kana  sagala  aturan  aya  di koperasi  nu  mawa hasil Sisa Hasil Usaha (SHU) na terus ngaronjat sarta door prize beuki ngalobaan “ .pokna saperti