Nu Meunang Akreditasi Prodi Ti BAN-PT Ngaronjat 86%

Kepala Bagian Seksi Kelembagaan & Kerjasama Kopertis 4 Drs.Wahyudin Tahedi M.Si  netelakeun saperti diberitakeun Koran Giwangkara  salila taun 2016 Kopertis 4 geus ngalaksanakeun Workshop Implementasi  Sistem Penjaminan Mutu Internal (SPMI) pikeun Perguruan Tinggi Swasta (PTS) di wewengkon Kopertis 4 geus dilaksanakeun  11 jeung 25  Oktober 2016 masing-masing diiluan 75 peserta. Dumasar data Kopertis  4 kiwari aya 480  PTS .