Nu Meunang Akreditasi Prodi Ti BAN-PT Ngaronjat 86%

Kepala Bagian Seksi Kelembagaan & Kerjasama Kopertis 4 Drs.Wahyudin Tahedi M.Si  netelakeun saperti diberitakeun Koran Giwangkara  salila taun 2016 Kopertis 4 geus ngalaksanakeun Workshop Implementasi  Sistem Penjaminan Mutu Internal (SPMI) pikeun Perguruan Tinggi Swasta (PTS) di wewengkon Kopertis 4 geus dilaksanakeun  11 jeung 25  Oktober 2016 masing-masing diiluan 75 peserta. Dumasar data Kopertis  4 kiwari aya 480  PTS . Sedengkeun nu geus meunang Akreditasi Institusi Perguruan Tinggi (AIPT ) kakara 97 PTS sarta meunang akreditasi Program Studi (PS) ti  Badan Akreditasi Nasional (BAN) -PT/LAM PT-Kes  di taun  2016 ngaronjat ti taun saacanna 2015 nyaeta tina  77 % (1.926 PS) jadi 86 % (2.083 PS) komposisina ngawengku A= 62, B=675,C=1025 jeung Non = 321. “ Simkuring miharep ku ngaliwatan  Workshop SPMI ieu akreditasi program studi nyakitu deui AIPT terus  ngaronjat boh sacara kuantitas turta kualitasna “.ceuk Wahyudi Tahedi.(Suherman.S).-    

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>