Ngatur Tempat Diuk Kacida Penting Dina Keprotokolan

Ketua Panitia Bimbingan Teknis Keprotokolan pikeun tenaga teknis administrasi  Perguruan Tinggi Swasta (PTS) di  lingkungan  Kopertis IV Sudirman S.Sos  nu oge salaku  Kepala Sub Bagian Tata Usaha Kopertis IV  dina kagiatan acara Bimbingan Teknis Keprotokolan  Kopertis Taun 2016  poe Salasa 18 Oktober 2016  pabeubeurang ngalaporkeun lian ti ngawilujengkeun sumping  turta nganuhunkeun  ka 75 peserta  miluan bimbingan teknis keprotokolan  oge teu hilap nganuhunkeun ka  Bapak Koordinator Kopertis IV  Prof.Dr.Ir.H.Abdul Hakim  Halim M.Sc  ngadugikeun biantarana  sakalian muka acarana.  Numutkeun Sudirman saperti diberitakeun Koran Giwangkara   kagiatan lumangsung