Prof.Dr.Ir.Rokhmin Dahuri,MS : Implementasi Industri 4.0 Kudu DirasakeunMangfaatna Ku Sakabeh Rakyat Indonesia

Guru Besar Fakultas Perikanan & Ilmu Kelautan Institut Pertanian Bogor (IPB) Prof.Dr.Ir. Rokhmin Dahuri MS saperti diberitakeun Koran Giwangkara  netelakeun pemerintahan Kabinet Kerja nu dipingpin Presiden Jokowi jeung Wapres Jusuf Kalla ku ngaliwatan Kementrian Perindustrian geus ngaluncurkeun Peta Jalan Pembangunan Industri Nasional nyaeta branding Making Indonesia 4.0 “ tanggal 4 April 2018 di Jakarta. Peta Jalan ieu mere arah nu jelas pikeun pangwangunan industri nasional pikahareupeun,di jerona  ditegeskeun yen  ti mimiti taun ayeuna 2018 nepi ka taun engke 2030 kudu museur kan lima sektor manufaktur nyaeta industri dahareun,inuman,industri tekstil & pakean,industri kimia,industri otomotif  jeung industri elektronik. Tina lima teknologi utama nu menopang imlemerntasi kalima sektor industri