Milangkala Kopertis Wilayah IV Ka 49

Dina raraga milangkala atawa  mieling Hari Ulang Taun (HUT) Kopertis Wilayah IV Jabar & Banten nu ka 49 ceuk Ketua Panitia HUT Drs.Wahyudin Tahedi,M.Si nu oge salaku Kepala Bidang Kelembagaan & Informasi Kopertis Wilayah IV Jabar & Banten saperti diberitakeun Koran Giwangkara  direuah-reuah pertandingan  Tenis Meja Tunggal Putra dilaksanakeun tanggal 20 nepi ka 22 Oktober  2017 di Gelanggang Olah Raga (GOR)  Bulutangkis SESKO TNI Jl.Martanegara No.11 Bandung.  Ari Bulu Tangkis  dilaksanakeun  20 Oktober 2017 di GOR Kopertis  Wilayah IV JL.P.H.H Mustafa No.38 Bandung jeung  Gerak Jalan ( Putra-Putri) dilaksanakeun 28 Oktobeber 2017 di Gedong Diklat Kopertis Wilayah IV Jl.Raya Jatinangor