Milad ka 3 FISIP UIN SGD BANDUNG

FISIP (FakultasIlmuSosial&Politik) kudu ngalahirkeun perekayasa social jeung politik nu wedel sarta ngarobah masa depan bangsa jeung nagara. “FISIP nyaeta fakultas nu ngahasilkeun paraperekayasa social jeung politik.Eta perekayasa ngarupakeun hal positif jeung perekayasa wedel nu bakal ngarobah masa depan bangsa jeung negara,” ceuk Gubernur Jawa Barat Ahmad Heryawan saperti diberitakeun