Mahawarman Unpas & Yayasan Budha Tzu Chi Bandung Bakti Sosial

Komando Resimen Mahasiswa  (Menwa)  Mahawarman  Batalyon IV  Kompi-E Universitas Pasundan (Unpas) gawe bareng jeung Yayasan Budha Tzu Chi Bandung  ngayakeun kagiatan bhakti sosial pelayanan kesehatan sacara  gratis  lumangsung poe Minggu 24 Maret 2013 di   kampus II Unpas Jl,Tamansari No.6- 8 Bandung nu dina ieu kasempetan diluuhan Komandan Kompi E Unpas  Siti Fatma Mega Surya jeung Ketua Tzu Chi Bandung Herman Widjaja sarta  ratusan warga masarakat  kurang mampu  disabeudeureun kampus ngamangfaatkeun kagiatan ieu,harita disampakkeun 7 dokter sarta para relawan   ti Yayasan Budha Tzu Chi Bandung.(Suherman.S).-