424 Mahasiswa UT Bandung Ti 4 Fakultas Miluan OSMB 2013.1

Kepala UPBJJ (Unit Program Belajar Jarak Jauh) Universitas Terbuka (UT) Bandung Dra.Hj.Dina Thaib M.Ed poe Minggu 10 Pebruari 2013 di buruan kantorna Jl.Panyileukan Raya No.1A Soekarno-Hatta Bandung sacara simbolis  ngistrenan salah  saurang mahasiwa jeung mahasiswi anyar non Pendidikan Dasar (Pendas) UT UPBJJ Bandung ku makekeun jaket almamater  sarta masrahkeun  Kartu Tanda Mahasiswa jeung bukti registrasi 2013.1 ngawakilan  nu harita jumlahna  aya  424  mahasiswa  ti 4 Fakultas  miluan Orientasi Studi Mahasiswa Baru (OSMB).