Mahasiswa Jurusan Bahasa Sunda UPI Miluan MTQ Jeung KKN di Jepang

Lian ti aya tiluan mahasiswa ti Jurusan Pendidikan Bahasa Daerah Sunda Universitas Pendidikan Indonesia (UPI) nyaeta Deden Muhidin,Lukman Nul Hakim jeung I.Wahyudi Sofyan salaku utusan kontingen UPI nu miluan Musabaqoh Tilawatil Qur’an (MTQ) di Jambi lumangsung ti Salasa 25 Juni nepi ka 29 Juni 2013 ceuk pupuhu jurusan Dr.Dingding Haerudin M.Pd dijejeran sekretaris jurusan Dr.Hj.Nunuy Nurjanah.M.Pd netelakeun ka Koran Giwangkara di lantai 3 rohangan jurusanna Jl.Setiabudi No.229 Bandung oge aya saurang mahasiswa ti jurusan bahasa sunda ieu teh nyaeta Putri Sri Jayanti salila sabulan ti poe Senen 24 Juni nepi ka 24 Juli 2013 Kuliah Kerja Nyata (KKN) di Jepang.(Suherman.S).-