Prof.Dr.UmanSuhermanAS,M.Pd :PTS Di Jabar Jeung Banten Masih Kakurangan Guru Besar

Koordinasi Perguruan Tinggi Swasta ( Kopertis)  Wilayah IV Jabar & Banten salila dua poe  7 nepika 8 Agustus  2017 ngayakeun kagiatan Rakerda (Rapat Kerja Daerah) Taun 2017 lumangsung di Hotel Harris Jl.Peta No.241, Kopo kota Bandung. ”Aya 476 peserta miluan kagiatan Rakerda ngawengku Rektor, Ketua, Direktur PTS (Perguruan Tinggi Swasta) diwewengkon Kopertis Wilayah IV “.Ceuk Ketua Panitiana Dr.Subahi Idris, MM nu oge salaku Sekretaris Pelaksana (Sekpel) Kopertis IV.   Waktu nepikeun laporanna nu dina ieu kagiatan diluuhan