85 % Lulusan Stiepar Geus Digarawe

Ketua Sekolah Tinggi Ilmu Ekonomi Pariwisata (Stiepar) Yapari-Aktripa  Bandung Dr.Drs.Encep Syarif  Nurdin.M.Pd,M.Si netelakeun dumasar data Pembantu Ketua III Bidang Kemahasiswaan,Kerjasama  & Bursa Kerja Stiepar  kurang leuwih 85 %  lulusan  Stiepar  dina taun ayeuna geus digarawe atawa wirausaha.“ Kulantaran waktu On The Job Training sarengsena  na  mahasiswana dipenta pikeun daily worker/casual/kontrak sarta saenggusna lulus ngamungkinkeun pikeun diangkat