Lulusan Akademi Tata Boga Bandung Kudu Mampu Nyiptakeun Produk Dahareun & Inuman Anyar

Upacara Wisuda Akademi Tata Boga Bandung (ATB)   dina  raraga  ngistrenan 77 wisudawan angkatan  Ka 13 Tahun 2017  ngawengku asalna  ti Program Studi Diploma III  Konsentrasi Tata Boga jeung  Diploma  I  Konsentrasi Tata Boga lumangsung Salasa 31 Oktober 2017 di Rumah Makan Ponyo Jl.Raya Cinunuk No.186 Cileunyi Kabupaten Bandung. Kagiatan upacara saperti diberitakeun Koran Giwangkara  dimimitian  pembacaan   ayat suci Alqur’an Surat Ibrahim ayat 32 -34 jeung  7  ku  Qori  M.Afif Saepudin sarta Syaritilawah ku Nadiah Dwi Sri Suryanti.diluuhan  Direktur Akademi Tata Boga Bandung  Yudha Abubakar S.Sos M.Pd,Ketua Yayasan Al Amanah Cileunyi H.Dadang Supriatna,BE sarta diluuhan  pejabat .