Loba Guru Pensiun Mawa Pangaruh Kana Permodalan KPRI P Dan K Kecamatan Regol

Dina   kesempata  ieu  Pengurus  ngahaturkeun   nuhun  ku kasumpinganna  anggota  nyumponan undangan  ka tempat ieu  muga-muga  meunang barokah  bisa  silaturahmi kumpul ngariung  dina   Rapat Anggota Taunan ( RAT)  ka 51 Koperasi Pegawai Republik Indonesia (KPRI)   P Dan K Kecamatan Regol   taun  usaha 2017  sarta muga muga   lengkah ibu bapa mawa   barokah  pikeun leuwih ngamekarkeun  KPRI P Dan K Kecamatan Regol nu bersih jeung transparan. Dina Widang organisasi  lumangsung  normal,keangotaan jumlahna turun   ayeuna aya kurang  leuwih 150 anggota, kulantaran  loba  anggota nu kaluar  nyaeta  guru na  pensiun, disagedengeun ieu teh can aya pengangkatan guru anyar .Kitu Ceuk Ketua KPRI  P Dan K Kecamatan Regol H.Iwan Herwani,S.Pd saperti diberitakeun Koran Giwangkara   lumangsung  poe Saptu  24 Februari  2018 Di Komplek SD Negeri  Lengkong besar No.139 Kota Bandung dijejeran Wakil Ketua Drs.Sepyono,Sekretaris Awan Gunawan S.Pd,Bendahara I Dra.Hj.Rita Erni Susilowati,Bendahara II.Hj.Sarimah ,Ketua Pengawas : Edi Supriadi,S.Pd,MM,Sekretaris Pengawas : Emet ,S.Ag,Anggota Pengawas Ranran Haerani,S.Pd  nu dina ieu  kasempetan diluuhan undangan angota  sarta Ketua Dewan Koperasi